Vraag over dit product?

U maakt hier een nieuw ticket(vraag) aan. Wij doen ons best deze zo snel mogelijk te beantwoorden.
Bellatio Decorations - Oranje Holland vlaggenlijnen - 3x stuks van 10 meter

Deze oranje vlaggenlijnen (3 stuks) met de Nederlandse vlag hebben een totale lengte van 10 meter. Aan deze oranje slingers, zitten 15, dubbelzijdig bedrukte, kunststof puntvlaggetjes. De totale lengte met vlaggetjes is 6 meter en aan beide zijden zit 2 meter touw, om de slinger gemakkelijk op te hangen. De oranje puntvlaggetjes hebben aan de bovenzijde de Nederlandse vlag en hebben per stuk een formaat van ca. 20 x 30 cm. Deze Holland vlaggenlijn is geschikt om binnen en buiten op te hangen, maar let op, als deze lang buiten hangt, kan hij iets sneller verkleuren. De vlaggetjes zijn niet brandvertragend.

*Let op: je ontvangt 3 oranje Bellatio Decorations vlaggenlijnen van 10 meter.*

*Wanneer te gebruiken?*
De slingers zijn bij uitstek te gebruiken voor het EK / WK voetbal, Koningsdag of ter aanmoediging van een anders Nederlands elftal, in welke sport dan ook. Het Nederlandse motto luidt niet voor niks, 'laat de leeuw niet in zijn hemdje staan', dus laat zien dat je voor oranje bent en help mee heel Nederland te transformeren in oranje tinten.

*Waar te gebruiken?*
Deze oranje slinger is geschikt voor binnens- en buitenshuis. Dus hang het op in de woonkamer, versier samen met de buren de straat, decoreer je (sport)café of kroeg, of transformeer je lokale sportclub om tot oranje fanclub.

Artikelnummer 10359967

Persoonlijke gegevens
Contactgegevens
Please wait...